Har jag glömt..

..att nämna att jag älskar regn?

Sedan inatt och hela dagen idag har det formligen öst ner vattenmassor från ovan. Det är kanske det absolut mysigaste som finns, utom kanske det möjliga tillägget av blixtar och dunder som skulle kunna göra saken lite bättre.

Ute i regnet nyss gick någon stackars högstadieelev förbi med "blöjbyxor". Ja ni vet sådana som drar ner byxorna så långt att halva röven hänger ut och man ser mer kalsong än byxa på stackarn. Har de aldrig sett sig själva på avstånd när de försöker gå i kläder som sitter så? Har de aldrig sett någon annan göra det?

Tror inte det är så många som faktiskt VILL se ut som om de bajsat på sig när de går omkring stelbenta för att de inte kan böja knäna pga risken att tappa byxorna. Jag måste nog fan i mig citera Denis Leary: PULL UP YOUR PANTS!

Jävla iddis.

Jag är inte snygg, har inte stil eller modemedvetenhet för fem öre. Men inte fan vill jag gå omkring och se ut som om jag bajsat på mig?!  HAHAHAHA stackare.

Nej, åter till rökelse, film och tända ljus i vardagsrummet medan regnet slår mot rutorna.

Meep!

Tre Amigos



Kaktusarna inpulade i lite grejs och minikrukor.
Det får duga tills vidare.

Uffah!

Njeh, idag var en skön men lite udda dag. Vaknade efter några få timmar orolig slummer av att André ringde som avtalat och väckte mig. Det drulades hit och dit lite för att sedan hämta upp lite ljus och några tallrikar hos Kerstin. Den jävla fan överraskade mig med en skylt hon beställt. Jävla dumsnälla människa. Sluta vara så förbannat snäll hela tiden. Vi andra känner oss som skitstövlar i jämförelse ibland. ;) 

Skämt åsido, snattade åt mig lite pant och fick låna lite krimskramsväxel och det drälldes vidare till Bauhaus och Plantagen. Detta resulterade i skräckinjagande mängden av tre små kaktusar för min del och två hyllplan med konsoller till André. Avslutning med lunch på mAx varefter jag köpte mjölk på Maxi.

Väl hemma igen tog ett par timmar Tomb Raider Anniversary överhanden och kroppen började värka lite här och där. Småfrusenhet infann sig och jag slocknade till ACDC. Vaknade med kanske lite feber, illamående(jepp, mår alltid illa när jag vaknar, nu vet ni) och mer värk. Drällt omkring hemma, spelat lite TF2 och sedan lite xbox med André som tittade in med min dosa.

Nu vete fan vad som händer. Utom att jag funderar på att dricka sista halvlitern mjölk.. det är så förbannat jävla gottigottgott!


MEEP!

Där är den.


Om kött är mord..

..så smakar mord förbannat djävla gott med lite pommes och en god sås till!

Skämt åsido: gårdagen ägnades till en kort tur iväg på ärenden. Var skönt att få vara med Haplo några timmar. Har saknat den förbenade iddin en hel del faktiskt. Pengar åsidosattes till räkningar, ett par inköp gjordes och mat handlades efter en tur ut till Kerstin. 

7 kg kött uppdelat på lövbiff, pepparbiff, köttfärs och fläskkarré. Portionsförpackat i påsar och numer instoppat i frysen så jag "bör" klara mig resten av månaden. Torrvaror har jag ju gott om, så kan jag bara låta bli att svulla eller bjuda för många på mat jag räknat åt mig själv så ska det inte vara några problem.

Liggfåtölj i grönsvart skinn, precis en sådan jag velat ha sedan Ikea började sälja dem i buffelskinn för ca 15 år sedan. De kostade då strax över 6000kronor. Idag är skinnmöbler billigt jämfört med då.  Kerstin hittade denna på Fyndlagret åt mig för 575 pengar, så inte alls tokigt. Speciellt då jag försöker ha hela mitt vardagsrum i endast svart, grått och grönt.
Den tar mycket plats, men satans vänstra pungkula vad skön den är! Välkommen till min nya tv-spelsfåtölj säger jag. Muahaha!

Mer sedan, laters.

Kamp

Ögat blöder floder av djupaste rött

Hjärtat skriker sorgset

Tårar torkar långsamt, långsamt

Världen dör, allting dör

Allt dör utom min kamp

Min kamp mot livet självt


Fynd 08


Yummy. Sexigt värre!


Fredag, what to do?

Ja det är banne mig en bra fråga. Förhoppningsvis kan jag jaga rätt på lite groggvirke och ta mig en stilla flumfylla här hemma(om jag orkar).  P.A.R.T....Y? Because I gotta!

Njao, får se om det blir något iaf, och isf vad och med vem och diverse sådant där klassiskt. Så många som jobbar helgen. ;P

Kuk och hej.

Relax! Just do it!



Han äger mig. Inte tvärtom.

Teffe, lagom bitter



En gång hade jag spegelbilden av en mobilkamera i mina solglasögon och ett sjukligt fult sätt att raka skägget på. Detta var i förrgår.

Nya hemmet 4


Nya hemmet 5


Nya hemmet 3


Nya hemmet 2


Nya hemmet


Luffy, the Pirate King!



Om jag nämner psykopaten, psychot, piratkungen, galningen eller bara hunden. Då är det honom jag menar.

Ny dag, nytt fix

Kanske dags att jag börjar ställa in tidsfördröjningen som den ska vara på mina surroundkanaler, utveckla det invecklade kabeltrasslet från gröntunnan och ställa undan det som inte används. Kanske borde jag sortera upp böckerna, rollspelsböckerna, tv-spelen och DVD-filmerna i bokhyllorna... Frågan är om jag kan motivera mig idag eller inte, vad tror ni?

Den där förkylningen håller tydligen på att sätta sig med. Inte så hög pollenräkning nu, så det är inte det som djävlas iaf. Ytterligare ett bevis på att man inte ska träffa för mycket folk när man dricker sprit. Man får ju inget immunförsvar kvar alls att skydda sig från äckel päckel. Muaha!

Hmm, vad kan det bli till sen frunch då månntro? Steka på några heta hundar, klaska på lite hemlagad senap(välkommen till Norrland) och käppschupp för att mumsa? Hmm, men jag saknar ju lite god gurkmajo eller rostad lök... Inte lika roligt då, och absolut inte lika roligt ensam.

Jag tror jag fått en överdos i besökare nästan. Sedan jag flyttade in i fredags har jag nästan haft fler besökare här än på 4 månader där borta. Spännande, problemet är väl att mycket vill ha mer?

Så kom hit ffs! Det finns kaffe, té, Luffy och allt möjligt att hitta på. Bor du i Sundsvall och inte är främmande för idioti, hör av dig!

Meep!

Dugligt

Det kändes först lite knepigt. Trodde att du skulle må lite halvdåligt. Men skönt att du inte fått något bryt och mördat mig i sömnen iaf.  Har oroat mig lite för att du skulle få en knäck och explodera. Men hittills verkar det visa sig som att du iaf klarar av att rikta in dig på att vi bara ska vara och förbli vänner framöver. Det kanske bara behöver sjunka in.

Känslomässigt är jag själv ganska avtrubbad nu. Men så blir det väl alltid.

Ska vi se vem som råkar falla för någon och fastna känslomässigt först? Kan säga en femtiolapp till den som blir tvåa? ;P Iofs är det lättare för dig att tjäna in på mig, eftersom jag jobbar lite mer på att träffa människor, men du får nåt att kämpa för iaf. hihi.

Tack för igår och idag, har känts skönt att kunna få umgås utan krav, krångel och sådant bajs. Nu när det är slut verkar du kunna prata mycket mer med mig än när vi var tillsammans iaf, det är lite spännande. Nu kanske jag får veta mer hemlisar om saker och ting. Höhö.

Meep!

Inflyttad

Sådärja, det tog lite tid, ansträngning, hjälp av vänner och mutti.
Nu är jag då alltså inflyttad i nya lägenheten. Som det även kan sägas: "w8, fixt!"

Lirade lite Rock Band igår med sällskap. Fick besök av Uppling, Sauna(plus kvartsmänniskan), Linda och Kerstin ett tag. Kändes bra att få umgås med lite vänner i lugn och ro utan att vara bakis här.

Petat och påtat och fixat upp saker på väggar, slängt ut mattor, plockat in i skåp och haft en del för mig. Men nu är det äntligen hemma, även om det kanske tar lite tid innan jag har känt efter att allt står på rätt ställen osv.

Har du tråkigt och känner för en kopp kaffe? Slå en signal och ta dig hit. Finns alltid något att göra.

Meep!

RSS 2.0